FREEDOM OUT LOUD

Comité 30 Juni – 1 Juli Den Haag
zo 1 dec - 19:30 - 22:00
zo 1 dec
19:30 - 22:00

Dit jaar zal Den Haag weer het toneel zijn van een unieke viering van vrijheid en culturele uitwisseling met het evenement Freedom Out Loud. Het concert, dat nu voor het tweede jaar op rij wordt georganiseerd door Comité 30 Juni – 1 Juli Den Haag, biedt een podium voor verhalen en muziek die in het teken staan van zwarte verzetshelden door de decennia heen. Door middel van muziek en achtergrondverhalen wordt er aandacht besteed aan de historische en hedendaagse betekenis van vrijheid.

Freedom Out Loud is meer dan alleen een evenement; het is een platform voor bewustwording, expressie en collectieve kracht. De organisatie nodigt mensen uit om deel te nemen aan een avond vol inspiratie, waarin vrijheid wordt gevierd in al haar facetten. Het initiatief wil een brug slaan tussen generaties en culturen.

"We willen met Freedom Out Loud een boodschap van eenheid en begrip uitdragen, waarbij iedereen zich welkom voelt om stil te staan bij de strijd die is gevoerd zodat wij vandaag de dag de vrijheid hebben waar onze voorouders naar verlangden," zegt de organisatie.

Freedom Out Loud belooft een avond te worden waarin bezoekers niet alleen kunnen genieten van kunst en cultuur, maar ook worden geprikkeld om na te denken over de betekenis van vrijheid in hun eigen leven en in de samenleving als geheel.