Double Bill | De opzegtermijn van Koos & Mijn slappe komedie voor vier mensen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrij komt

Kollektief op Kracht
wo 22 jan en do 23 jan
wo 22 jan
en
do 23 jan

Op 22 en 23 januari speelt Kollektief op Kracht een double bill. Je ziet twee succesvolle Parade-voorstellingen van 30 minuten: De opzegtermijn van Koos & Mijn slappe komedie voor vier mensen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrij komt.

Mijn slappe komedie voor vier mensen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrij komt

“We zouden het niet over de caravan hebben. Niet zolang we niet aan tafel zitten.”

Gwen, Dennis, Louis en Don spreken af in een restaurant. Twee exen en hun nieuwe partners. In deze droogkomische tragikomedie wordt ‘het echte gesprek’ op alle mogelijke manieren ontweken en is elke opmerking een bliksemafleider. Een voorstelling over alles wat we eigenlijk willen zeggen, maar niet uitspreken. En ondertussen komt er maar geen tafel vrij.

De opzegtermijn van Koos

"Ik zei dat je mocht komen, maar kom toch maar niet."

Kitty, Koos, Ronald, Emiel en Marko staan al met één been in het weekend. Ze sluiten hun werkweek af met een good old fashioned vrijmibo. Mét Karaoke. Maar de avond krijgt een onverwachte wending als de collega’s ergens achter komen: er moet iemand weg. Of niet? Volgens mij wel. Maar daar gaat HR toch over? Nee maar ja, stel dat…

Een droogkomische tragikomedie over collega’s en cito-scores, over je jager-verzamelaars instinct en buitensluiting. Hoe verhoud je je tot de mensen die je niet kiest, maar wel elke werkdag ziet?