Caroline de Winter

Spotlight Festival: Openbare repetities

Neem een kijkje bij de repetities van Herfst en Antigone
za 7 sep
za 7 sep 2024

Welkom in de Koninklijke Schouwburg! Tijdens het Spotlight Festival openen we onze deuren voor een kijkje achter de schermen. De repetities van de gloednieuwe voorstellingen Antigone en Herfst zijn in volle gang en jij kan daarbij zijn. Een unieke ervaring waarbij je onze acteurs aan het werk kunt zien!

De openbare repetities zijn gratis toegankelijk. Zijn er geen kaartjes meer? Dan kun je het op de dag zelf nog proberen. Misschien wil je ook wel meelopen met een van onze rondleidingen door de Koninklijke Schouwburg. Hopelijk tot 7 september!

Over Antigone

Welke prijs ben je bereid te betalen voor je principes? Regisseur Nina Spijkers brengt een moderne versie van de Griekse tragedie Antigone. Een grootse, muzikale voorstelling over politiek, familie, stabiliteit en rebellie.

Over Herfst

Vier de overgang naar het nieuwe seizoen met de eenmalige, theatrale avond Herfst. In de romans Herfst, Winter, Lente en Zomer laat auteur Ali Smith zien waar je hoop en levenslust kunt vinden in een wereld die steeds meer op drift lijkt te zijn. Op vrijdag 20 september, wanneer de zomer overgaat in de herfst, brengen wij het eerste deel van de boekenserie tot leven in de Koninklijke Schouwburg.  

Spotlight festival

Dit programma is onderdeel van het Spotlight Festival, de feestelijke opening van het culturele seizoen. Bekijk ons volledige programma hieronder:

Spotlight Festival