Ester Gebuis

Het wordt beter

Griet Op de Beeck over vrij en volop leven
ma 3 feb - 20:00
ma 3 feb 2025
20:00
  • ma 3 feb 2025
    20:00
    Koninklijke Schouwburg
    Grote zaal

In het theatercollege Het wordt beter vertelt schrijfster Griet Op de Beeck hoe ze haar hele leven op zoek was naar 'het beter' en gaandeweg leerde vrijer en volop te leven. Op haar pad ontmoette ze invloedrijke vernieuwers en gezaghebbende therapeuten in binnen- en buitenland. Wat werkt nu echt? En waaruit bestaat de juiste hulp?

Griet Op de Beeck was haar hele leven op zoek naar het beter waarvan ze altijd geloofde dat het moest bestaan. En het werd beter, een minibeetje, voetje voor voetje en dan was ze plots toch weer terug bij af. Een echte ommezwaai kwam er nooit. Tot ze zelf besliste om naast schrijver ook therapeut te worden, en zo te onderzoeken wat echt kan helpen.

Op haar bekende intieme wijze neemt Op de Beeck je mee naar de boeiende en helende zoektocht die ze de afgelopen jaren heeft afgelegd, maar vertelt ook wat ze daaruit heeft geleerd en wat nuttig kan zijn voor anderen. Het wordt beter is een inspirerende theateravond voor iedereen die op zoek is naar het echte beter dat bestaat.

Griet Op de Beeck is een van de succesvolste auteurs in het Nederlands taalgebied. Ze schreef o.a. de bestsellers Vele hemels boven de zevende en Kom hier dat ik u kus. Het wordt beter is haar non-fictiedebuut.