Coco kan het! (2+)

Vanaf2 Producties
zo 22 sep
zo 22 sep 2024

Coco kan het! is een vrolijke en muzikale voorstelling met poppen, gebaseerd op het gelijknamige 'Prentenboek van het jaar 2021'. In de voorstelling komen Coco en haar vriendjes uit het boek tot leven in de handen van poppenspeler Jogchem Jalink, o.a. bekend van Sesamstraat en de Boterhamshow!

Vandaag ga ik lekker vliegen!
Alle vogeltjes kunnen vliegen, zegt mamma.
Dus ik kan het ook. Denk ik.
Maar wat nou als ik het níet kan…?

Stel dat je dan eindelijk durft te vliegen, hoog in de blauwe lucht, waar je heerlijk kunt vliegen met je vriendjes en lekkere vliegjes kunt vangen. Wat zou er dan allemaal kunnen gebeuren? Of beneden in de diepte, waar je heel hard kunt vallen, en waar de poes rondsluipt…

Coco staat op de tak, klaar om voor het eerst te vliegen. Angstige gedachtes overvallen haar, maar ze moet gefocust blijven! Zal ze uiteindelijk écht kunnen vliegen? 

Jogchem Jalink

Jogchem Jalink is een poppenspeler voor theater en televisie. In zijn muzikale solovoorstellingen voor kinderen en volwassenen speelt hij, samen met zijn poppen, alle hoofdrollen.

Naast zijn theaterwerk is ook hij werkzaam als televisiepoppenspeler (o.a. Sesamstraat, de Boterhamshow en Woezel en Pip: Overal Vriendjes) en doceert hij poppenspel bij Haags Theaterhuis. Jogchem is in het theater eerder te zien geweest in de poppenvoorstelling Gonnie en Vriendjes en verschillende voorstellingen van Dirk Scheele.